Dani šlјive Blace 2016: gradski trg u Blacu premali za Zdravka Čolića

Blace, 04. avgust – Pevač koji redovno puni dvorane i trgove, nakon najave organizatora Dana šlјive da će nastupiti na ovoj manifestaciji, u rekordnom roku, i to unapred,  obezbedio je novi  rekord opštini Blace po posećenosti,  za koncert koji će u Blacu tek održati 20. avgusta.

Zdravko Čolić ulepšaće Dane šlјiva mnogim  obožavatelјkama i obožavaocima sa prostora čitave eks SFRJ, koji su se potrudili da već obezbede svoje mesto u Blacu, te svakog dana putem profila manifestacije na društvenoj mreži fejsbuk šalјu upite kako da dodju u Blace  i uživaju u koncertu svog idola.

„Ulaznice za koncert Zdravka Čolića ne postoje, koncert je besplatan i to je za nas veliki rizik zbog popularnosti koju ima Zdravko Čolić. Sigurni smo da nas sve čeka koncert za pamćenje i da će ovogodišnja manifestacija po mnogo čemu nadmašiti prethodne”, poručio je predsednik opštine Blace gospodin Zoran Jozić.

Dani šlјive Blace ove godine održavaju se u periodu od 19-21. avgusta a pored Zdravka Čolića, nastupiće Dejan Matić, Atomsko sklonište i drugi  bendovi. U dnevnom delu manifestacije održaće se sajamska izlaganja, naučno stručni skupovi, gastro show, prvenstvo Srbije za izbor zlatne šlјivove rakije, izbor za najbolјi šlјivik i najbolјeg mladog polјoprivrednika dok je noćni program predviđen za muzičke koncerte i zabavu.

Comments

comments

Powered by WordPress | Designed by: photography charlottesville va | Thanks to ppc software, penny auction and larry goins